Kersemus
Door: Marjo
Blijf op de hoogte en volg Marjo
24 December 2022 | Marokko, Marrakesh
Ofwel we mogen weer.
Nu we weer terug bij de oude baas zijn is een van de voordelen weer vrij tussen kerst en oud/nieuw.
En alhoewel ik de periode naar kerst toe hartstikke leuk en gezellig vind vind ik de kerstdagen zelf niet heel erg om te missen.
Dus weer even tussen de reisaanbiedingen snuffelen.
En Marokko stond wel al lang op mijn lijstje en toen viel mijn oog op een 8-daagse rondreis langs de koningssteden.
Gelukkig niet via Schiphol maar via Rotterdam vliegveld. Voor mij een primeur maar een prima vuurdoop zeg ik. Een formaat iets kleiner dan Eindhoven maar weer groter dan Weeze.
Dus vrijdagmiddag richting vliegveld. Parkeren nog geen 5 minuten lopen van de terminal, daar aangekomen was ik binnen 15 minuten ingecheckt en door de douane. Dus rustig nog een hapje en drankje gedaan en hup de vlieger in.
Beetje zenuwachtig wel aangezien ik nu al 3 weken aan een stuk mega verkouden ben. Laatste twee weken zo doof als een kwartel omdat mijn oorbuizen vol zitten met snot.
Vanmorgen dus nog eventjes langs de huisarts om met oma’s trucje de oren open te blazen terwijl ik koekoek zei. Wil je meer weten dan bel me maar als we terug zijn.
Het werkt wel want ik voel de oren ploppen maar gelukkig zonder druk en pijn. Dat is wel eens anders geweest als ik moest vliegen met een verkoudheid.
Nou we komen net voor middernacht aan in Marakech maar veel zullen we er nog niet van zien. Morgen gaan we naar Casablanca.
Benieuwd wat we gaan zien in geuren en kleuren.
Ook benieuwd naar de groep waarmee we Marokko gaan bekijken. Op de heenreis nog lekker anoniem en op de luchthaven van Marakech de eerste kennismakingen.
Nou genoeg voor vandaag, tot de volgende keer maar weer.
Groetjes
Marjo
24 December 2022 - 10:46
Truus En Hay Van Rensen Uit Baarlo:
Dag Marjo
We wensen je een hele fijne reis .Lijkt me een aparte ervaring om daar Kerst te vieren.
[e-1f60e]
Groetjes, oom Hay en tante Truus
24 December 2022 - 16:41
Ome Pierre En Tante Wilma:
Hoi Marjo
Weer op pad. Geniet van je vakantie en fijne kerst gewenst.
Groetje Pierre en Wilma
24 December 2022 - 18:15
Simone:
hee Marjo, wat heerlijk weer op reis. Ik wens je heel veel plezier. Geniet er weer van.
Groetjes Simone
24 December 2022 - 22:46
Mieke :
Ho ho ho Marjo!
Fijne vakantie! Geniet ervan!
groetjes Mieke en Joost
25 December 2022 - 13:28
Kim Noach:
Heerlijk Marjoleintje, groot gelijk heb je dat je gaat genieten va deze prachtige aardbol…je mist niets met kerst in NL. Geniet ervan en wie weet knapt de verkoudheid van hete, zoete muntthee op!
25 December 2022 - 22:33
Hera: